Bemutatkozás

Kozmetika, elektrokozmetika, sminkek, sminktetoválás Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok. 1995-ben végeztem kozmetikusként és azóta dolgozom a szakmámban, 2009-ben tettem mestervizsgát. 2004 óta foglakozom sminktetoválással, majd 2006-ban orvosi mikropigmentációból diplomáztam Hollandiában.

Kozmetikus mesteremtől – Podráczky Gabriella- a lehető legjobb tudást szereztem, és mindig törekedtem arra, hogy vendégeim a maximális odafigyelés mellett a legmegfelelőbb kezelést kapják. Azt, ami a legelőnyösebb számukra, és szakmailag is a legtökéletesebb megoldás.

Minden lehetőséget kihasználtam azért, hogy a kor követelményeinek megfelelően képezzem magam itthon és külföldön, és a lehetőségekhez mérten fejlesszem kozmetikámat, ezért állíthatom, hogy aki nálam szépül, az a legjobb kezekbe és helyre kerül.

A Nouveau Contour orvosi- és sminktetováló gépeket gyártó cég trénereként bemutató tetoválásokat készítek a cég hazai rendezvényein és a Beauty Hungary kiállításokon.

Orvosi tetoválásokat készítek saját kozmetikámban illetve a Zeta Vidál szépészeti Klinikán. Ha a leírtakról szeretne személyesen meggyőződni, telefonáljon -tel:+36-70-450-2319- beszéljünk meg egy időpontot, amikor csak meglátogat –minden kötelezettség nélkül- és meggyőződik saját szemével, hogy ez az a kozmetika amit keresett, és ha gondolja megismerve az Ön igényeit, bőrtípusát, elkészítem a kezelési tervét.

Szerintem mitől jó egy kozmetikus, vagy mitől jó egy kozmetika?
Olvassa el a kozmetikáról általánosan menüben.

Szakmai referenciák:

Bizonyítványaim