Általánosan a kozmetikáról

Kozmetikám Budapesten a XII. kerületben, a Zugligeti út 60. szám alatt, a Zugligeti Klinikán található Kutassy Krisztina Kozmetika. Üzletemben kifejezetten csak kozmetikai szolgáltatással, és az ehhez a tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozom.

Mindannyian jártunk már különböző kozmetikákban, tudjuk, hogy mi az amit a mai világban keresünk, és mi az amire szükségünk van, hisz eszerint választunk kozmetikust és kozmetikát. Szerintem ha a következők megvalósulnak, akkor egy jó helyre jöttünk:

Fontos a kozmetikus képzettsége, a szakmájának szeretete, és az emberekkel való kapcsolatteremtő képessége, és a személyes szimpátia is, de nagyon fontos, hogy a kezeléseket úgy csinálja és úgy állítsa össze a kezelési programokat, hogy érezzük a bőrünkön a változást és ez tartós is legyen.

Kozmetikámban a hagyományos kozmetikai kezelések teljes választékát megtalálja, kiegészítve a legmodernebb elektrokozmetikai eljárásokkal, így a lehető legjobb eredményt érhetjük el az Ön bőrének, megjelenésének formában tartásához.

Kozmetikám a lehető legmesszebb menőkig figyelembe veszi vendégeim azon igényét, hogy ne csak szépüljenek a kozmetikámban, hanem a Nálam töltött idő egy kis kikapcsolódás is legyen, elfelejtsék a napi gondjukat arra az időre amíg Nálam tartózkodnak.

Az első találkozáskor felmérem a vendég bőrének „állapotát”, majd javaslatot teszek az aktuális kezelésekre, mindig figyelembe véve a vendég igényeit.

A holland Laneche és a spanyol Skeyndor cégek termékeit használom, ezekből a vendég igényeinek, bőrtípusának legmegfelelőbb készítmények kerülnek kiválasztásra a kezeléskor.

Ahhoz, hogy a maximális eredményt érjem el az Ön szépítéséhez, a német Ionto Comed cég gépeit használom, a mindennapos kezeléstől a több alkalmas bőrfiatalító kúra kezelésekig. Az Ionto Comed többek között orvosi készülékek gyártásával is foglalkozik, ezért az elektro kozmetikai termékei is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, hatékonyabban szépíti bőrét mint egyéb készülékek.

Vendégeim szeretik, ha azokat a termékeket amiket használok a szépítésükre a kezelésekkor, azokat minden nap, az otthonukban is használhatják, így tartva karban bőrüket a legjobb minőségű és legmegfelelőbb termékekkel. Két kezelés között ezeket most már a webshopomból, otthonról is beszerezhetik.

Ha szeretne sminktetoválást, és mindezt a lehető legjobb minőségben, kattintson erre a linkre –www.sminktetováláscentrum.hu-, ahol megtalálja a munkáimról az anyagomat, a képgalériában kedvére csemegézhet különböző sminktetoválásokról készült fotók között, de ha esetleg vele született, vagy szerzett betegséget követően esztétikai megújulást keres, akkor is segítek –www.orvositetovalasok.hu-, ahol a kevesek számára ismert eljárásokról, az orvosi tetoválásaimról talál különböző ismertetőket, fotókat.

Ha úgy érzi, hogy szeretné eltüntetni ráncait, de fél a botox mellékhatásaitól, keressen fel és megismertetem a legmodernebb mikrodermabrázió – LDM kúra kezelések hatásával, legyen egy vékony kis ránc ami zavarja vagy egy mélyebb, biztos tetszeni fog az eredmény.

Ha úgy gondolja, hogy az itt leírtak alapján, Ön is egy ilyen szolgáltatásokkal rendelkező kozmetikát és kozmetikust keres, hívjon fel - +36-70/450-2319 - és beszéljünk meg egy időpontot, amikor személyesen felkeres, és meggyőződik arról, hogy Önnek hozzám kell eljönnie megszépülni.