Sminkek

Keressen meg, ha nappali, vagy alkalmi sminket szeretne készíttetni. Ha esküvőre készül, akkor az üzletemben elkészítem a próba sminkjét, majd az esküvője napján az Ön által választott sminket Önnek, és igény szerint a hozzátartozóinak is. (árak)

A napi megjelenésünknek egyik legfontosabb eleme, hogy a bőrünk megfelelő ápolása mellett, a megfelelő, az alkalomhoz illő sminkkel jelenjünk meg.
Ahhoz, hogy ez a smink mindig tökéletes legyen, szükséges az, hogy tisztában legyünk azokkal a lehetőségekkel és apró trükkökkel, amik a megfelelő smink elkészítéséhez szükségesek. Nagyon fontos még, hogy a megfelelő termékeket használjuk a sminkünk elkészítéséhez.

A napi sminkünk elkészítéséhez nagy segítség lehet egy sminktetoválás, ami biztosítja, hogy a tetovált terület napi 24 órában a megfelelő sminkelt hatást mutassa. Amennyiben nem szeretne sminktetoválást, úgy marad a smink, és az ehhez szükséges termékek kiválasztása. Webshopomban -www.beautyonline.hu- ehhez a legjobb márkákat árusítom, ezt bátran állíthatom, hiszen a Kryolan, Paris Berlin termékeket használták a 2010-es világszépe választáson, illetve ezek a világ vezető sminkes márkái, amikkel elkészíthet egy igényes sminket.

Ugye sokan vannak úgy, hogy még a legjobb termékek használata mellett is elégedetlenek a sminkjükkel. Ehhez tudok nyújtani egy kis segítséget. Nem csak a megfelelő termékkel látom el, hanem igény szerint egy mini tanfolyamot is tartok Önnek, ezután az otthonában is pillanatok alatt elkészítheti azt a sminket, amire szüksége van.